Tlf: 982 97 122
Olav Magnussonsv.9 7046 Trondheim, Norge

RETURSKJEMA-BESTILLING AV RETURFRAKT

1. Fyll ut skjema nede på denne siden og send det til oss. 

2. Når du har fylt ut skjemaet og bruker returfrakt etikett laget på denne siden klarer vi å identifisere pakken din når den kommer 
    i retur.
 

Bruk gjerne emballasjen varene ble levert i.
Du kan også returnere produktet i vår butikk på Valentinlyst senter i Trondheim, dette er kostnadsfritt for deg.

3. Dersom du angrer på kjøpet står du selv for alle kostnader knyttet til frakt for returen. Er det reklamasjon dekker vi kostnadene med retur.

VILKÅR
For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen returneres i samme stand som da du mottok den. Varen må være i originalemballasjen og med eventuelle merkelapper på. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt og vi vil ikke refundere hele beløpet.

Du trenger ikke fylle ut noe skjema for retur etter angrefristloven, det holder at du har returnert varen til oss innen 14 dager og fyller ut skjema på siden her.

Varer som er skadet av transportør må varsles transportør samme dag som varen er mottatt. Varsle skriftlig da vi ikke får dekt kostnadene fra transportør derom vi ikke kan dokumentere at du har varslet skaden.


TRENGER DU MER HJELP?
Bruk gjerne “chatteboblen” nede i hjørnet på denne siden, så svarer vi så fort vi rekker på det du måtte trenge vår hjelp til.

Takk for at du er kunde hos oss.