Tlf: 982 97 122
Olav Magnussonsv.9 7046 Trondheim, Norge
0 kr0,00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Tropiclean OxyMed antiklø spray

kr249,00 Inkl. mva

Tropiclean OxyMed antiklø spray

Beroligende spray som gir midlertidig lindring mot kløende. Sprayen er hurtigvirkende og inneholder havre, E-vitamin og vitamin B5. Egnet for katter og hunder. Beroligende spray som gir midlertidig lindring mot kløende.

  • Redusere hevelse, rødhet og flass
  • Lindrer kløe øyeblikkelig
  • Fri for parabener og fargestoffer
  • Beroliger tørr og irritert hud
  • 236 ml
EAN: 645095003316EAN: 645095003316 Varenummer: tro719.1700 Kategorier: , , Stikkord:
Tropiclean OxyMed

Beskrivelse

Tropiclean OxyMed antiklø spray

OxyMed Anti-itch Medicated Soothing Spray inneholder en mild, men kraftig kombinasjon av Alpha Hydroxy og Beta Hydroxy som trenger dypt inn i porene og hjelper til med å eksfoliere huden. Spesielt formulert for å redusere hevelse, rødhet og flass, samtidig som den gir umiddelbar lindring fra kløe og allergier. Denne unike medisinerte blandingen fukter og nærer huden effektivt.

Dyp lindring – OxyMed Anti-itched Medisin Soothing Spray inneholder en mild, men kraftig kombinasjon av Alpha Hydroxy og Beta Hydroxy som trenger dypt inn i porene og hjelper til med å eksfoliere huden.
Spot Treatment – OxyMed Anti-itch Medisinsk beroligende Spray er spesielt formulert for å redusere hevelse, rødhet og flass, samtidig som den gir umiddelbar lindring fra kløe og allergier.
Trygg løsning – Paraben og fargestofffri.
Effektiv lindring – Denne unike medisinerte blandingen fukter og nærer huden effektivt for umiddelbar lindring av kløe.
Du trenger ikke å bekymre deg for å vaske bort spot-on behandlinger! Vår TropiClean OxyMed medisinerte anti-kløespray er såpefri for umiskjennelig ferske kjæledyr.

OxyMed Anti-itch Medicated Soothing Spray inneholder en mild, men kraftig kombinasjon av alfa-hydroksy og beta-hydroksy som trenger dypt inn i porene og hjelper til med å eksfoliere huden.

Spesielt utviklet for å redusere hevelse, rødhet og flass samtidig som den gir umiddelbar lindring av kløe og allergier. Denne unike blandingen fukter og nærer huden effektivt.

Ingredienser: renset vann, beta-hydroksy, glyserin, kolloidalt havremel, hydrolysert hveteprotein, etanolalkohol, vitamin E, vitamin B5, alfa-hydroksy, emulgator, duft, konserveringsmiddel.

Brand

Tropiclean OxyMed

TropiClean OxyMed tilbyr milde, men kraftige løsninger for å lindre tørr, kløende irritert og betent hud.
Tropiclean OxyMed

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)